Test

DigitAlb, tani është
në të gjithë Botën!

 

Shkarko FALAS aplikacionin dhe shijo GJITHÇKA qe ne ofrojme. Të gjitha kanalet tematike me Sport, Filma, Seriale, Dokumentare, për Fëmijë, kanalet Shqiptare, kanalet e Huaja të përkthyera në shqip, kanale Informative, Muzikore, për të rritur, etj. Bashkë me katalogun më të pasur me programe video on demand, me kategori për çdo shije. Cilësia, maksimale!

Çmimet e Paketave

Lekë Euro
Nature

2,790

Euro


2,970 Euro

2,790

Lekë


2,970 Lekë
  • 2000 Subscribers
  • 12,000 Emails/month
  • Multi-User Accounts
  • Email Support
Start Now

Professional

$19.99

$239.99

  • Basic +
  • Landing Pages
  • Pop-up Forms
  • Premium Support
Start Now

DigitAlb OTT në çdo pajisje

Shkarko aplikacionin DigitAlb ne keto pajisje

Android BOX & TV
Phone & Tablet
Phone & Tablet

The cinema is trying to overcome a serious crisis …
This time a global crisis …
This is not the first cinema crisis …
It is not even its first global crisis …

But in contrast to its previous crises – outside it or partially inside it, this
crisis threatened and still threatens the motive of the existence of cinema
in modern times …,
the desire to consume the film together…

fb. ig. yt.